Український парламент одразу після звільнення Альони Бабак з посади міністра громад і територій призначила на цю посаду нового кандидата Дениса Шмигаля. Відомо, що за це рішення проголосували 278 народних депутатів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню журналіста Знай.uа.

"Це була пропозиція президента і прем'єра. У мене була розмова і з Володимиром Зеленським, і з Олексієм Гончаруком. І президент, і прем'єр запевнили мене, що вони прийшли до загальної думки, що мене треба залучати до уряду для тієї роботи, яку мені пропонують", - так раніше прокоментував Денис Шмигаль свою кандидатуру на цю посаду.

Голосування про призначення Дениса Шмигаля, Знай.uа
Голосування про призначення Дениса Шмигаля, Знай.uа

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Голосування про призначення Дениса Шмигаля, Знай.uа
Голосування про призначення Дениса Шмигаля, Знай.uа

Варто нагадати нашим читачам, що Денис Шмигаль народився у 1975 році у Львові, освіту здобував у Львівському політесі, після чого стажувався за кордоном. На початку 2000-х років почав займатися бізнесом, а через 10 років — активною політичною діяльністю. У 2009-2011 роках був керівником департаменту економіки, інвестицій, промисловості і торгівлі Львівської облдержадміністрації.

У 2014 році балотувався на виборах до парламенту мажоритарником-самовисуванцем. На період виборів був заступником начальника Головного управління Міністерства доходів і зборів України у Львівській області. З січня 2018 року був директором Бурштинської ТЕС, яка належить українському олігарху Рінату Ахметову. Влітку 2019 року його було призначено урядом на посаду голови Івано-Франківської ОДА.

Нагадаємо, "Слуга народу" Холодов зажадав звіту Нефьодова: "Зашкварені кадри".

Як повідомляв Знай.uа померла єдина жінка, яка очолювала Верховну Раду.

Знай.uа писав, Кабмін "перекроїть" карту України, які міста назавжди зникнуть.