Відомий український блогер і політичний оглядач Михайло Подоляк звернувся до своїх читачів з новими думками щодо роботи команди президента Володимира Зеленського та уряду Олексія Гончарука.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Подоляка в мережі Facebook.

Володимир Зеленський і Олексій Гончарук, фото: Фокус
Володимир Зеленський і Олексій Гончарук, фото: Фокус

"Остання соціологія — де про суспільна "довіра/недовіра до інститутів влади — показує нам вельми цікаві тенденції. І насамперед, українську інтерпретацію класичної такої байки про "доброго царя і поганих бояр". Безумовно, для самого Зеленського явне "півріччя порожнечі і байдикування" ніяк не відбилося на особистому рейтингу. Несуттєве зниження популярності, пряма суспільна довіра на рівні трохи менше 50% і все ті ж очікування великого "реформаторського прориву". Ага, людська віра у всесильного месію незнищенна, навіть якщо реалії її наполегливо спростовують. Так чи інакше, нічого страшного для Зеленського не відбувається і він все ще знаходиться в популярному тренді. Скандали, конфлікти, ідіотські ініціативи партії влади, божевільні речі хлопчиків-неофітів, компромат мало впливають на його власний індекс популярності. Партія влади окремо, Зеленський окремо... Причина проста. Накопичені розчарування в старих ще не до кінця відпрацювало свій мобілізаційний потенціал, а залишкові надії на "новий чудовий світ" блокують критичне мислення у значної частини суспільства.", - пише Подоляк.

Далі Подоляк звернув увагу на іншу сторону питання.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Втім, є й інша явна тенденція. Вкрай негативна і куди небезпечніша. Нинішній уряд зневажає нині практично кожен перший. А уряд — це і є "операційна дирекція" Зеленського, від якого чекають тих самих реформ. Коротше, Гончарук — це камінь, який явно тягне команду на дно... Парламент, що зібрав у своїх стінах занадто багато свідомих і відморожених, майже відразу перетворився на цирк виродків.", - додав Подоляк.

Публікація Михайла Подоляка, Facebook
Публікація Михайла Подоляка, Facebook

Публікація Михайла Подоляка, Facebook
Публікація Михайла Подоляка, Facebook

Нагадаємо, кодекс поведінки в Раді — депутатів привчать до дисципліни, як це буде.

Як повідомляв Знай.uа Рада призначила нового міністра громад і територій Дениса Шмигаля, що про нього відомо.

Знай.uа писав, журналіст вказав на неможливість Зеленського вплинути на діалог Медведчука з євродепутатами.