Український журналіст і політолог Денис Казанський засудив обурення радника Секретаря Рада національної безпеки і оборони України Сергія Сивохо парламентським голосуванням щодо виплати пенсій особам, що проживають в окупованому Донбасі, назвавши поведінку коміка й політика фальшивою.

Відповідний пост був розміщений в Telegram-каналі Казанського.

“Сивохо або абсолютно безграмотний і не розуміє фундаментальних речей, або просто грає на публіку. Схиляюся до другого варіанту”, - пише політолог.

Казанський звертає увагу, що така виплата пенсій технічно неможлива як через брак коштів, так і через відсутність необхідної інфраструктури.

“Давно вже час зрозуміти, що не буде ніяких пенсій в ОРДЛО, поки існує ОРДЛО. Ні за цього уряду, ні за якого іншого. Просто тому що не буває чудес і гроші не беруться з повітря”, - акцентує журналіст.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У своєму оригінальному дописі Сергій Сивохо висловився щодо того факту, що Верховна Рада відправила на доопрацювання проект закону, який мав дозволити виплати пенсіонерам, що проживають на окупованих територіях на Сході країни. За таку постанову голосували й члени фракції “Слуги народу”.

Сивохо про провал законопроєкту про пенсії в ОРДЛО, Facebook

“Верх цинізму❗️Саботаж політики президента!” - написав Сивохо в оригінальному пості.

“Як можна досягти миру, якщо сьогодні 314 депутатів вирішили просто наплювати на пенсіонерів Донбасу? Людей, у яких десятки років стажу. Людей, які все своє трудове життя сплачували податки в казну держави Україна”, - пояснив свою позицію радник Секретаря РНБО.

Нагадаємо, раніше дружина Сергія Сивоха розкрила справжню причину походу чоловіка в політику: "Він хворів так, що..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", радник РНБО Сивохо звернувся до українців через Донбас: "Дуже не хочеться..."

Також "Знай.ua" писав, що новий радник РНБО Сергій Сивохо звернувся до героїв Другої світової: "Боляче, що знову..."