З'явилася інформація, що голова Верховної Ради України Дмитро Разумков зізнався, що в 2020 році його заробітна плата збільшилася порівняно з 2019 роком: у січні цього року спікер парламенту отримав 38 тисяч гривень. Про це він заявив у ток-шоу "Протистояння" на телеканалі Newsone.

Дмитро Разумков

"Якщо говорити про січень, якщо не помиляюся, я отримав 38 тис. Зарплатня дійсно трохи виросла з урахуванням податків десь в 3 тис. 600, якщо я не помиляюся, - це взагалі, і з цього відніміть майже 20%. Це зростання порівняно з минулим роком ", - розповів представник ВРУ.

Також Разумков зазначив, що цієї суми йому вистачає на життя, якщо врахувати, що до роботи спікером Ради він був забезпеченою людиною і розумів, яку заробітну плату буде отримувати на цій посаді.

Дмитро Разумков

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що міністр Кабінету Міністрів України Дмитро Дубілет запропонував прив'язати розмір премій президента, прем'єра і спікера парламенту до зростання ВВП країни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", голова Верховної Ради Дмитро Разумков стверджує, що отримує зарплату за 6 лютого, коли в парламенті розглядали земельну реформу, оскільки змушений був працювати, мікрофон був зламаний, а депутати заблокували трибуну.

Також "Знай.ua" писав, що в Парламенті й уряді максимально посилена безпека через скандальну ситуацію з прослуховуванням прем'єр-міністра Олексія Гончарука.