Український журналіст, бізнесмен і політичний оглядач Андрій Пальчевський показав давнє фото, на якому він в ефірі одного з ток-шоу виявився разом з прем'єр-міністром України Олексієм Гончаруком. Відповідний пост він опублікував у Facebook.

"Мало ходив Гончарук... не встиг набратися мудрості народної...", - написав Пальчевський.

Він розмістив фото з ефіру ток-шоу, де він був гостем, а Олексій Гончарук сидів у глядацькій залі.

"тепер Буду уважніше в своїй студії дивитися 😂😂😂 і раптом до мене ходить майбутній прем'єр", - написав ведучий "Один за всіх" Михайло Присяжнюк в коментарях.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Українці теж не пройшли повз публікації і залишили коментарі, у тому числі відзначили, що Пальчевський з роками практично не змінився.

"Із масовки - в тусовку", "Він набрав політичної мудрості, як вдало робити з себе розумника і залишатися профаном у всьому", " А Ви майже не змінилися, тільки додалося сивини 😉😘", "Краще б книжки читав гарні, розумні і бібліотеки ходив", "Божевільний погляд нашого прем'єр-міністра", " Треба собі сходити на якусь передачу в масовку, може пристроюсь потім)", "А" вираз обличчя" не дуже змінилося", - пишуть українці.

Мало ходил Гончарук... не успел набраться мудрости народной...

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Woensdag 12 februari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський дав свою оцінку звільнення Богдана і призначенням Єрмака.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський накинувся на Бородянського через закон про ЗМІ.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський передбачив долю Богдану.