Ще трохи, і польоти американців на Місяць стануть дешевшими, ніж реконструкція Шулявського моста. І немає ніяких сумнівів, що Кличко таки випередить НАСА в розтратах.

Таку думку висловив блогер Ігор Лесєв у новому випуску програми "Не добрий вечір".

Лесєв зазначає, що Шулявський міст відкрили, а гроші на його реконструкцію продовжують розпилювати, при чім, в непристойно безсовісних розмірах.

Блогер нагадав хронологію епопеї ремонту моста:

"Спочатку міст втомився і заклопотаний Кличко розповів цю новину всій країні. Потім півтора року міркували, що з ним робити. Вирішили демонтувати. Знайшли голландських фахівців, і ті встановили нові конструкції. Ось тільки підрядник за документами був український. ТОВ "Північно-український будівельний альянс". Контора пов'язана з дружбаном Кличка Максимом Микитасем."

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Сума намалювалася кругленька - 600 млн гривень. І хоча Микитасю заплатили майже всі кошти відразу, міст все одно до пуття не будувався, зазначив Лесєв.

А через деякий час виявилося, що неправильно розрахували смету і сума раптом збільшилась до 814 млн.

Та на цьому далеко не закінчилося. Через певний проміжок чсу сума на будівництво Шулявського мості збільшилася до 1 мільярда 50 мільйонів грн.

"Але і це ще не все! Пацанва безмежно увійшла у смак. І вони знову планують збільшити вартість будівельних робіт- з мільярда п'ятдесяти мільйонів до - увага! - мільярда сімсот мільйонів гривень. Ви уявляєте собі ці охрінівші морди? Спочатку вони намалювали суму в 598 мільйонів. І за підсумком збільшили її в три рази! І знаєте, як це Кличко пояснює? Ми не розраховували, що потрібно буде переносити колектор і тепломережі", - обурюється Лесєв

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лесєв показав справжніх паразитів, які смокчуть наші гроші

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лесєв довів, що "слуги народу" небезпечніші за коронавірус

Також Знай.ua писав, Ігор Лесєв пройшовся по жадібності Мілованова, Коболєва, Вітренко та інших "жебраків"