Журналіст, бізнесмен і політичний оглядач Андрій Пальчевський висловив свою думку щодо захворюваності коронавірусом. Відповідне відео він опублікував у Facebook.

"Сьогодні вранці (13 лютого - прим. ред) читаючи зведення про хворих, я згадував учорашній дзвінок якийсь прид*ркуватий педіатр нам розповідає про те, що нічого страшного, вірус проходить повз. Сьогодні вночі захворіло 15 тисяч осіб, 240 офіційно померло. Ще недавно помирав 1-2 в тиждень. А Україна, як завжди, не готова, ніхто не б'є на сполох, а якщо у нас щось трапиться, що ми будемо робити з нашими дітьми? Дивитися на міністра чи якихось там Радуцких чи ще когось? Пам'ятайте про це, бережіть себе", - говорить Пальчевський.

15 000 за ночь!!! берегите себя!

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Woensdag 12 februari 2020

Раніше Пальчевський заявляв, що людям, які були в КНР, потрібно організуватися, поспілкуватися через мережу і дізнатися, хто заразився вірусом, а хто ні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Є пропозиція: всім людям доброї волі, хто повернувся з Китаю, потрібно зв'язатися з іншими і створити Facebook-команду на той випадок, якщо хтось із них захворіє і буде мати контакт, і ненароком передасть цей вірус. Це для того, щоб можна було уздовж нашої нікчемною медичної системи знаходити цих людей і допомогти їм".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський передбачив долю Богдану.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський пригадав несподівану зустріч з Гончаруком.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський назвав Єрмака єдиним шансом для Зеленського.