Стало відомо, що міністр юстиції Денис Малюська оприлюднив послання, якими обмінюється з дружиною, заступником міністра цифрової трансформації Людмилою Рябчинською, в День святого Валентина 14 лютого. Закохане подружжя відправило одне одному свої фотографії з повітряними поцілунками. Скріншот листування розмістив чиновник на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Денис Малюська

Так, на знімку Малюська шле поцілунок дружині з салону літака. Вона, в свою чергу, витягає губи бантиком в робочому кабінеті. Наголошується, що Рябчинська підписана в месенджері у міністра як "Розумниця".

Скріншот, Facebook

"Саме так виглядає і цим обмежуються святкування дня святого Валентина у шлюбі з чиновником", - підписав скріншот міністр юстиції, натякаючи на зайнятість.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Скріншот, Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що міністр юстиції Денис Малюська розповів про приватних СІЗО, де заможні люди, які чекають своїх вироків, зможуть оплатити кращі умови перебування в ізоляторі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", до кінця 2020 року приватним та державним нотаріусам можуть дати право одружити і розводити українців.

Також "Знай.ua" писав, що нотаріуси зможуть проводити в Україні реєстрацію шлюбів і розлучень.