З'явилася інформація, що голова партії "Батьківщина", під час блокування президії парламенту при обговоренні законопроєкту про відкриття ринку землі, зламала мікрофон спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова. Експерти заявили, що він не підлягає ремонту і вимагає заміни.

Також в Інформаційному управлінні Апарату Ради розповіли, що новий мікрофон обійдеться в 11,5 тисяч гривень, пише портал "Хвиля".

Юлія Тимошенко і мікрофон Разумкова, фото: РБК
Юлія Тимошенко і мікрофон Разумкова, фото: РБК

"В сесійній залі було виведено з ладу мікрофонний пульт AKG, в якому зламаний, не підлягає ремонту і не придатний до подальшої експлуатації капсуль до мікрофона на гнучкій ніжці AKG СК-47. Вартість одного капсуля до мікрофона на гнучкій ніжці AKG СК-47, згідно прайс-листам постачальників, становить 11 550,00 грн", — зазначили в інформаційному управлінні.

Крім того, у відомстві відмовилися повідомити дані щодо відшкодування партією "Батьківщина" вартості майна ВР, так як "не є розпорядниками такої інформації".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський передбачив долю Богдану: "Президент дасть йому золотий парашут".

Як повідомляв Знай.uа колега Зеленського необережно пожартував над Тимошенко прямо в Раді: "Просили мама, просили тато...".

Знай.uа писав, Гончаруку дали прикурити в Раді під крики "Ганьба!", ексклюзивне відео.