Як відомо, 14 лютого вся Україна святкувала День святого Валентина. Відтак, в честь цього любовного свята у мережі з'явилася добірка унікальних валентинок із зображенням відомих українських політиків з їх найцікавішими цитатами.

Так, на одній з листівок виявився і колишній глава Офісу президента Андрій Богдан з підписом: "Мене важко знайти, легко загубити і неможливо забути". Однак така валентинка не тільки не засмутила політика, а навпаки йому сподобалася і він опублікував її на своїй же сторінці у Facebook.

Коментар Луценко

Коментар Тимошенко

Пізніше під дописом Богдана оприлюднив "любовну" листівку і екс-генпрокурор України Юрій Луценко, а колишній секретар РНБО Олександр Данилюк розповів у коментарях анекдот: "Ви знаєте як важко втратити тещу ?! - Знаю. Практично неможливо!".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коментар Данилюка

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський заявив, що Путін розуміє необхідність закінчення війни

Як повідомляв портал Знай.ua, журналісти "Схем" знайшли "російський слід" у поїздці Зеленського до Оману

Також Знай.ua писав, Зеленський анонсував масштабну чистку у "Слузі народу"