Колишній президент України Петро Порошенко у п'ятницю, 14 лютого, на День святого Валентина привітав свою дружину Марину. У шлюбі з нею п'ятий глава держави вже протягом 35 років. Подружжя виховали чотирьох дітей і зараз допомагають їм виховувати своїх онуків. Привітання Порошенко розмістив у своєму Telegram-каналі та інших соціальних мережах.

Петро Порошенко

Так, колишній український президент і зараз веде активну політичну діяльність. У День всіх закоханих Порошенко привітав свою кохану в своїх офіційних акаунтах. Його короткий пост зібрав тисячі коментарів.

"Ловлю кожне твоє слово, кожен твій погляд. Не втомлююся освідчуватися тобі в коханні. Марина, ти - кохання всього мого життя", - підписав він знімок з Мариною.

Скріншот, Telegram

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

У коментарях користувачі мережі побажали їм довгої любові і щастя.

"Ви кращі, щастя вам на довгі роки", "Найкраща сімейна пара, багато вам літа", "Хай Господь оберігає Вас і Ваше кохання. Божого Вам Благословіння", "Ваша батьківщина взірець!" "Ваша пара є взірцем Справжнього Кохання! Надихайте інших і надалі!!!" "Пан Порошенко, ви показали нам приклад справжньої любові і поваги до своєї жінки", "Чудова пара. Щастя вам та спокою", "Яка гарна пара. Щастя Вам безмежного", "Я в шоці від вас любі українці! Які добродушні толерантні. Вас пограбували до нитки ці закохані а ви просто молодці", "Ця картинка, що нам показують має дві сторони медалі. Нам треба дивитися що за картинкою і не бути такими сліпими!!!!?!", - написали українці.

Скріншот, Facebook

Скріншот, Facebook

Скріншот, Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Петро Порошенко витратив на туристичні послуги у Франції понад 712 тисяч гривень.

Як повідомляв портал "Знай.ua" політолог Юрій Романенко порівняв Зеленського з Порошенком і розповів про наслідки поїздки в Оман.

Також "Знай.ua" писав, що Петро Порошенко в черговий раз не з'явився на допит в Державне бюро розслідувань, яке було призначено на 11 лютого.