Заступник глави фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук заявила, що вони планують в державі запустити своє власне телебачення, а також всеукраїнську газету.

Про таке стало відомо під час з'їзду політичної сили Зеленського.

За її словами, ідея щодо створення своєї газети та каналу з'явилася буквально на минулому тижні.

"Ідея створити канал з'явилася буквально на минулому тижні. Плануються виїзні студії. Поки все на етапі обговорень. Контент: розповідати про те, що відбувається в партії", - сказала Кравчук.

Заступник глави фракції Слуга народу Євгенія Кравчук

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Окрім цього, Кравчук додала, що канал мовитиме в Інтернеті та матиме назву "Слуга народу ТВ", а газета "Слуга народу" виходитиме тиражем у 700 тис. примірників.

"Вони будуть фінансувати за рахунок партії. Але це не буде проект, який конкурує з телеканалами", - підкреслила Кравчук

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Романенко розповів, як закон про медіа виллється Ткаченку боком.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дубинський вважає, що закон про медіа, який ініціював міністр культури Володимир Бородянський, це механізм прямої цензури в російському аналогу.

Також портал Знай.uа писав, що СБУ пояснили, навіщо прийшли в офіс "1+1", журналісти теж не стали відмовчуватися.