Відомий український політолог Юрій Романенко розкритикував президента України Володимира Зеленського стосовно того, що останній за майже рік свого правління і досі немає плану визволення Донбасу.

Відповідний допис він опублікував на власній Facebook-сторінці.

"На 6 рік нещасть виявилося, що у нашого державного нещастя як і раніше немає плану по Донбасу. Але сталося величезне обурення, що Філіпчук і Чалий на Мюнхенську конференцію запропонували план з 12 пунктів. Він дуже нагадує російський план, чим викликав справедливе обурення. Однак, відсутність власного плану у державного нещастя виглядає на цьому тлі трагікомічним", - написав він.

Юрій Романенко, фото: Хвиля
Юрій Романенко, фото: Хвиля

Окрім цього, політолог додав, що цей так званий скандал ні до чого хорошого не призведе, і все одно усе буде вирішено зовнішніми гравцями:

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Обурення носить такий же трагікомічний характер. Нічим не закінчиться і ні до чого не приведе. Рішення по Донбасу будуть прийняті зовнішніми гравцями, а непорозуміння зжере купу лайна і втре ображене і нещасне".

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Верховній Раді прийняли новий закон для ФОПів: який "сюрприз" підготував Зеленський.

Як повідомляв портал Знай.uа, прем'єр Олексій Гончарук презентував у мережі новий додаток з програми "Держава в смартфоні", який називається "Дія".

Також портал Знай.uа писав, що Гончарук прокоментував слова міністра економіки Тимофія Мілованова щодо того, що робити з ФОПами.