Відомий український блогер і політичний оглядач Олексій Голобуцький жорстко висміяв пропозицію українського президента Володимира Зеленського стосовно спільного контролю кордону з представниками ОРДЛО на Донбасі.

Про це стало відомо завдяки публікації Голобуцького в Telegram-каналі.

Фотожаби Голобуцького, Telegram
Фотожаби Голобуцького, Telegram

Фотожаби Голобуцького, Telegram
Фотожаби Голобуцького, Telegram

Фотожаби Голобуцького, Telegram
Фотожаби Голобуцького, Telegram

Карикатури виявилися дійсно вдалими, оскільки піднімають вельми важливі питання. Чого тільки варта карикатура, основою для якої став кадр з фільму "Операция "Ы" и другие приключения Шурика", переписаний на новий лад.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що відповідну заяву про спільний контроль кордону Зеленський зробив під час Українського ланчу в Мюнхені, організованого фондом Віктора Пінчука та Ялтинською європейською стратегією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленського вмочили по самі вуха в Росії - "Путін приїде, я дуже боюся".

Як повідомляв Знай.uа моряки в полоні - у Зеленського "прокинулися" через добу, слуга народу пролив світло на долю українців.

Знай.uа писав, українські захисники героїчно завадили найманцям Путіна "засипати" Донбас смертельними мінами.