Поки Петро Порошенко на Мюнхенській конференції - його дружина Марина прийшла до Марусі Звіробій на лекцію... У це важко повірити, але ситуацією неймовірно зацікавився телеграм-канал Klymenko Time. Українці не можуть второпати, чого колишня перша леді України може навчитись у Марусі.

Сама Звіробій на своїй сторінці у соцмережах написала, що поки Порошенко в Мюнхені, вона завербувала Марину у стихійно створений добробат.

Скріншот, фото з телеграм-каналу

"Складно сказати, чому Марина може навчитися у Марусі. Хіба що добірним матів. Тому що лектор з Звиробий, по всьому видно, так собі. Вона, наприклад, взяла і навіщось опублікувала у себе "цитати Сунь-Цзи з "Мистецтва війни". От тільки є два моменти:

  • це не цитати Сунь-Цзи, в його книзі немає таких слів. Це з розряду: "Не варто вірити авторству цитат у "ВКонтакте". В. І. Ленін."
  • майже в кожному реченні цієї фейкової цитати адекватні українці побачать не те, що хотіла сказати Маруся, а технології, якими в 2013-2014 розгойдували Україну", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Як відомо, блогерка та волонтерка Маруся Звіробій прославилась погрозами президенту Володимиру Зеленському.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Верховній Раді прийняли новий закон для ФОПів: який "сюрприз" підготував Зеленський.

Як повідомляв портал Знай.uа, прем'єр Олексій Гончарук презентував у мережі новий додаток з програми "Держава в смартфоні", який називається "Дія".

Також портал Знай.uа писав, що Гончарук прокоментував слова міністра економіки Тимофія Мілованова щодо того, що робити з ФОПами.