Міністр культури, молоді та спорту України, затятий прихильник ухвалення так званого Закону "Про дезінформацію" Володимир Бородянський, побував в гостях у одного з українських телеканалів, де дав велике інтерв'ю.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Бородянський, фото - InfoResist
Бородянський, фото - InfoResist

"Завдяки "Битві екстрасенсів" було розслідувано багато кримінальних справ, а невинно засуджені люди вийшли з тюрем. Я взагалі слабо віруюча людина (щодо екстрасенсорики – ред.), але це випадки, які були", - заявив Володимир Бородянський.

Битва екстрасенсів, СТБ
Битва екстрасенсів, СТБ

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що майбутній міністр у роки випуску передачі працював головою правління телеканалу "СТБ", на якому "Битва екстрасенсів" і виходила. При цьому, міністр Бородянський не вважає подібні "Битві екстрасенсів" телепрограми такими, які вводять в оману глядачів, назвавши їх "драматичним твором", які дозволяють глядачам у форматі "документальної реальності" переживати емоції.

При цьому міністр підкреслив, що в контрактах колишніх учасників проєктів "Битви екстрасенсів" було зазначено, що вони не мають право використовувати свою участь у проєкті і згадка про нього для подальшого просування, "лікування" та ін. А лікуватися громадянам Володимир Бородянський радить у лікарів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Слуга народу Путіна? Максим Бужанський відмовився вшанувати пам'ять загиблих на Майдані.

Як повідомляв Знай.uа "Слуги народу" Зеленського придумали новий спосіб впливу на українців.

Знай.uа писав, Пальчевський пригадав несподівану зустріч з Гончаруком.