Колишній генерал податкової міліції, блогер і політичний оглядач Юрій Атаманюк опублікував нову інформацію про зв'язки Андрія Саварца з грузинськими та американськими друзями. Відомо, що бізнесмен Ілля Павлюк лобіює на посаду першого заступника скандального голови митниці Максима Нефьодова.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юрія Атаманюка в Telegram-каналі.

Павлюк і Саварець на заході з Гіоргі Цхакая, Telegram-канал Юрія Атаманюка
Павлюк і Саварець на заході з Гіоргі Цхакая, Telegram-канал Юрія Атаманюка

"Друзі! Ось такі фотографії, які підтверджують давні дружні стосунки відомого всім Іллі Павлюка та Андрія Саварця, якого вищеназваний Павлюк лобіює на посаду 1-го заступника до хіпстера Нефьодова. Смотрящий за Одесою, часів Марушевської, Гіоргі Цхакая особисто наливає вино спочатку Павлюку, а потім Саварцю! За інсайдом, саме через грузинських друзів хочуть заручитися підтримкою у американців.", - пише Атаманюк.

Павлюк і Саварець на заході з Гіоргі Цхакая, Telegram-канал Юрія Атаманюка
Павлюк і Саварець на заході з Гіоргі Цхакая, Telegram-канал Юрія Атаманюка

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

На Telegram-каналі Юрія Атаманюка також розміщено фотографію, на якій видно, що до складу делегації до Грузії на чолі з Ігорем Калєтніком у незрозумілій ролі увійшов Ілля Павлюк. Йому приписують роль "сірого кардинала" контрабанди та тіньового спонсору "Слуги народу", який відповідав за фінансування фракції і підбирав кандидатів у нардепи. Він має величезний вплив на групу народних обранців і намагається пропхати на посаду свого ставленика.

За словами Юрія Атаманюка, голову Державної митної служби Максима Нефьодова теж залучено до корупційної змови. Гучною новиною стала нещодавня таємна зустріч Максима Нефьодова з чернівецьким бізнесменом Іллею Павлюком, якого в ЗМІ називають одним із найвпливовіших контрабандистів в Україні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Атаманюк запропонував альтернативу розпусникові Нефедову - "Нікчемний бородатий ссавець".

Як повідомляв Знай.uа "Цинічно мають всіх нас за ідіотів": Атаманюк прокоментував "досягнення" уряду Гончарука.

Знай.uа писав, за крок від прірви: Атаманюк назвав рокову помилку, до якої українців веде влада.