Стало відомо, що якби найближчим часом громадяни України обирали президента, то більшість з них знову проголосували б за чинного лідера країни Володимира Зеленського. Про це повідомляє Главред.

Володимир Зеленський, скріншот YouYube

Проте, це вже не 73% українців, які підтримали Володимира Зеленського у другому турі президентських виборів в квітні 2019 року, а всього лише 40%.

До того ж, у нього був би інший суперник. Згідно з даними соціологічного дослідження, яке провели з 13 по 17 лютого 2020 року Центром Разумкова, на другому місці президентського рейтингу - лідер Опозиційної платформи Юрій Бойко. За нього готові проголосувати 15% громадян України.

Також слід зазначити, що на даний момент у колишнього президента України Петра Порошенка електоральні симпатії знаходяться на рівні 13,5% саме стільки українців ладні віддати свої голоси за нього на президентських виборах.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А ось Юлія Тимошенко змогла б набрати лише 10% голосів.

Президентський рейтинг, Центр Разумкова

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що два колишні посли США в Україні дали оцінку президенту Володимиру Зеленському.

Як повідомляв портал "Знай.ua", голова ВР Дмитро Разумков скликав позачергове пленарне засідання парламенту на середу, 4 березня.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський не їде до Москви 9 травня.