З'явилася інформація, що прибуток загального фонду Державного бюджету в лютому 2020 року виконано на 93,7% від розпису. Про це повідомила міністр фінансів Оксана Маркарова на сторінці в соціальній мережі Facebook.

За її словами, сукупні доходи Загального фонду та спеціального фонду склали 95,3% від розпису.

"Нова податкова служба перевиконала план на 7.1%, надходження склали 37,1 млрд грн, тобто на 2,5 млрд грн більше ніж розпис. Доходи, які адмініструє Нова митна служба склали 22,6 млрд грн або 78,3% від розпису через зміцнення курсу (гривні) та скорочення обсягів імпорту. Але відставання скоротилося", - розповіла Маркарова.

Також міністр додала, що всі значущі видатки проведені. Витрачено менше на обслуговування і погашення боргу завдяки професійній боргової політики та управління ліквідністю.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"На повній швидкості рухаємося щодо впровадження середньострокового бюджетування та бюджетний декларації на 2021-2023 роки", - написала вона.

Оксана Маркарова, скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні можуть ввести новий вид державної допомоги для дітей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Державна служба зайнятості хоче, щоб українці мали гідну зарплату.

Також "Знай.ua" писав, що роботодавці готові платити високу зарплату кваліфікованого співробітника.