Депутат Державної Думи Російської Федерації Наталія Поклонська написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook пост, у якому висловила сумнів у необхідності паспорта громадянина України.

"Скоро вже і не потрібні будуть паспорти громадян України — напевно, українців оголосять «громадянами світу», щоб бути ближче до Європи і США. <...>

Скоро з самого народження людям почнуть видавати закордонні паспорти. І якщо сьогодні надати вибір українцям, якою паспорт їм отримувати, думаю, багато хто відразу виберуть закордонний паспорт, оскільки звичайний паспорт громадянина України не обіцяє нічого хорошого... та й не має нічого спільного із справжньою Україною... Це шлях до саморуйнування", - стверджує зрадниця України.

Поклонська, фото з вільних джерел
Поклонська, фото з вільних джерел

"А навіщо людині паспорт тієї держави, яка намагається знищити все найдорожче і найцінніше? Адже там хочуть стерти пам'ять про наших дідусів та бабусь, які загинули, борючись з фашистами... Бандерівців — зрозуміти і пробачити... І не треба ходити на паради Перемоги... Адже це ж не по фэншую нової держави! А якщо хтось посміє сказати, що українці та росіяни — братський народ, то... «Не смійте так говорити! Це держзрада! Ви зрадник!" - пояснила свою позицію Поклонська.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

скріншот посту Поклонської

Таким чином, на думку депутатки, інтереси сучасного українця набагато краще представляє паспорт закордонний.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Поклонська налетіла на Зеленського та анонсувала Майдан - "Шайтан Порошенко".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Поклонська з гучним закликом звернулася до Зеленського: "Викинемо цю мертвечину разом".

Також "Знай.ua" писав, що у Поклонської розігрався "вовчий апетит" після Зеленського: "В рот не лізла..."