У Зеленського побачили в телеканалі для окупованих територій альтернативу атомній бомбі.

Так, нардеп від "Слуги народу" Микита Потураєв, який є заступником голови комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики, висловився про протидію блокування Росією радіосигналу нового телеканалу "Дім", спеціально створеного для транслювання на окуповані території. Потураєв заявив, що найефективніший спосіб вирішення проблеми - скинути атомну бомбу на Москву.

Однак, поки в України немає такої бомби, в інформаційній війні важливо використовувати новий канал.

"Атомної бомби, щоб жбурнути її на Москву, у нас поки немає, а це найбільш ефективний спосіб, щоб вирішити цю проблему раз і назавжди", - заявив політик під час презентації концепції нового телеканалу для тимчасово окупованих територій.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Потураєв зазначив, що не виключає використання Росією радіоелектронних засобів в боротьбі з мовленням телеканалу "Дім". У той же час він підкреслив, що Україна готова до такого сценарію.

За словами заступника голови комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики, загалом мовлення каналу "Дім" поширюватиметься на весь Донбас, а от щодо Криму є певні технологічні складнощі.

"Слуга народу" також запевнив у тому, що канал подаватиме інформацію про події в Україні об'єктивно.

"Звичайно, що ніхто не буде на цьому каналі говорити про повстанців, про громадянську війну, замість лінії розмежування називати її "лінією любові", російські танки — рожевими єдинорогами, які приїхали до нас із любов'ю з Росії", - сказав Потураєв.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленському нагадали про передвиборчі обіцянки та дали крайній термін

Як повідомляв портал Знай.ua, у Верховні Раді висунули законопроєкт, що передбачає покарання за образу військовослужбовців

Також Знай.ua писав, у мережі оприлюднили президентський рейтинг