Як відомо, український парламент у вівторок, 3 березня, почав перший весняний пленарний тиждень. Народні депутати продовжать роботу над законопроєктом про відкриття ринку землі (№2178−10), розгляд якого затягнулося на тижні через більш ніж 4 тис. поправок, поданих до документу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню журналіста Знай.uа.

Засідання Верховної Ради, фото: Знай.uа
Засідання Верховної Ради, фото: Знай.uа

За інформацією журналіста, засідання розпочалося з розгляду 1507 правки до скандального законопроєкту №2178-10 - про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення. На диво, сьогодні під стінами Верховної Ради обійшлося без протестних акцій, які традиційно проходили в Урядовому кварталі протягом останніх декількох місяців.

Засідання Верховної Ради, фото: Знай.uа
Засідання Верховної Ради, фото: Знай.uа

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Засідання Верховної Ради, фото: Знай.uа
Засідання Верховної Ради, фото: Знай.uа

За цей час було розглянуто близько 100 правок — загальна їх кількість перевищує позначку в 4 тисячі. Сьогодні на порядку денному ще 5 законопроєктів, втім, невідомо, чи встигнуть нардепи до них прийти. Зокрема, один з них стосується подальшої співпраці з Данією. Це законопроєкт про ратифікацію Рамкової угоди між Урядом України і Урядом Королівства Данія про загальні умови і процедури, організаційних заходів і фінансових умовах реалізації програми Danida Business Finance в Україні.

Головною причиною для суперечок залишається можливість проведення народного Референдуму. Частина народних депутатів виступають однозначно "за" його проведення, інші - "проти". Багато із запропонованих поправок стосуються саме всеукраїнського Референдуму. Але поки до єдиного варіанту так і не прийшли - однак, відповідні зміни цілком може бути прийнято протягом сьогоднішнього дня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колега Зеленського хоче скасувати пенсії, нехай старих утримують діти?

Як повідомляв Знай.uа розпусний хуліган Кива вирішив підбити клини" до жінок в Раді, перевірений спосіб спрацював - фото.

Знай.uа писав, економічний паспорт і нові виплати українцям – "Слуга народу" пропонує роздавати гроші просто так.