Президент Володимир Зеленський підійшов в останній ряд парламенту до народного депутата "Європейської Солідарності" Олексія Гончаренка і попросив його ніколи не переходити на особистості.

Так, Зеленський відреагував на скандальну заяву Гончаренка під час виступу на трибуні Ради. Відповідне відео опублікував телеканал "Наш" в YouTube.

На ролику видно, як Гончаренко простягнув руку Зеленському, однак він відмовився потиснути руку нардепу.

При цьому Ірині Геращенко, з якою обнімався Гончаренко, Зеленський до цього руку потиснув.

Популярні новини зараз
Тиск на гаманець стане нестерпним: подорожчає ще одна комунальна послуга Пенсійний фонд дає три місяці: хто не встигне, втратить частину заслуженої пенсії Осінні канікули під загрозою: школярі відпочиватимуть за новими графіками Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку
Показати ще

Варто уточнити, що президент відмовився від рукостискання характерним жестом лівої руки і протягом декількох секунд щось наполегливо пояснював депутату.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Олексій Гончаренко виступив на трибуні Верховної Ради після звільнення прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Як повідомляв портал "Знай.uа", колега Зеленського шукає керівника МВС у Facebook і це не жарти - текст звернення.

Також "Знай.uа" писав, після заяви Гончарука українці оточили Раду, натовп правоохоронців вже напоготові - ексклюзивні кадри.