Стало відомо, що в ефірі програми Свобода слова Савіка Шустера засвітився колишній міністр соціальної політики України Андрій Рева. Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook відомий блогер і юрист Михайло Шнайдер.

"Включив Шустера, а там Він. Гігант думки, філософ і Мудрець)", - написав Шнайдер і в доказ прикріпив до посту скріншот з ток-шоу.

Андрій Рева, скріншот Facebook

У свою чергу українці поспішили обрушити гору сарказму та неприязні в адресу колишнього скандального міністра-дієтолога.

"Я очам своїм не повірила, коли побачила реву. Ще не "переварили" ригів, як вже ці повертаються. Кулявлоба, Тука... Ще забути не встигли. Чекаємо на геморойсмана.... Зоряна та шкіряка...", "Доречі, Рева розповів цікаву історію про те, як з пенсійного фонду перевели 900 млн. гривень на рахунок Укрпошти, керівник якої, Смілянський нарахував собі 22 млн. гривень зарплатні за рік...А дірка в пенсійному фонді зросла до непристойності", "Він багато жере", ""Проблема українців у тому, що вони багато їдять", - слова, сказані цим "інтелектуалом"", "Рева, мабуть, не доїдає", "І чого він не сидить? У камері", "Ще один дебіл", - відреагували користувачі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Андрій Рева порівняв президента України Володимира Зеленського з Гітлером.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Рева спробував зам'яти скандал з "мерзотниками" на Донбасі.

Також "Знай.ua" писав, що Андрій Рева оцінив використання субсидій.