Як відомо, у неділю, 8 березня, вся країна відзначає Міжнародний жіночий день. Президент України Володимир Зеленський теж поспішив привітати прекрасних дам з їх святом. Своє привітання глава держави розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, український лідер згадав своє дитинство і те, що значив цей день на той час.

"У моєму дитинстві 8 Березня чоловіки дарували жінкам квіти й говорили про те, як своєю любов'ю, красою та турботою вони надихають "сильну стать" на подвиги", - написав Зеленський.

Володимир Зеленський, фото Офіс Президента
Володимир Зеленський, фото Офіс Президента

Також він зазначив, що навіть на сьогоднішній день жінки творять справжні подвиги і примудряються встигати та поєднувати абсолютно все.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Але насправді жінки і самі здійснюють подвиги. Щодня. Вони боронять Батьківщину, навчають дітей, лікують і рятують життя, керують компаніями, роблять наукові відкриття і створюють мистецтво. Примудряються поєднувати роботу, сім'ю, друзів, відпочинок, спорт, саморозвиток, благодійність та ще й пам'ятають, де ми, чоловіки, поклали свої речі", - захоплюється президент.

До того ж, глава держави додав, що чоловіки готові допомогти своїм улюбленим жінкам в усьому, щоб вони змогли домогтися всього, чого тільки забажають.

"Ми готові допомагати вам у всьому, щоб ви могли стати тими, ким бажає ваша душа. Адже ми вас любимо. З Міжнародним жіночим днем! Нехай всі ваші мрії здійснюються", - привітав Зеленський.

Привітання, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Одесі, на одній із СТО, встановили імпровізовану ікону президента України Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Пальчевський привітав всіх жінок країни з їх святом.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський прокоментував поведінку свого екранного героя Василя Голобородька з "Слуги народу".