Журналісти slidstvo.info поділилися результатами невеликого розслідування у справі "Хрещеного батька одеської контрабанди" Вадима Альперіна. Нагадаємо, що навіть президент України Володимир Зеленський обіцяв винагороду тому, хто допоможе його затримати.

Про це стало відомо завдяки відео на YouTube-каналі slidstvo.info.

"Як людина з великими грошима змусила державу працювати на себе? І суми була готова за це платити? ЗМІ не раз називали одеського бізнесмена Вадима Альперіна "хрещеним батьком контрабанди", мільярдером і дуже впливовою персоною в українському світі імпортерів. А президент Зеленський особисто обіцяв подарунок тому, хто допоможе його затримати.", - пишуть журналісти.

Альперін, фото: delo.ua
Альперін, фото: delo.ua

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відомо, що журналісти з власних джерел отримали листування бізнесмена і фрагменти його так званої "чорної бухгалтерії". Ці матеріали можуть свідчити про організацію переслідування конкурентів і системний підкуп посадових осіб. У фільмі-розслідуванні "Король контрабанди" розповідається, як можна було підкупити державу, а також називають прізвища посадових осіб, які продали її.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський визнав провал по наповненню бюджету, 13 млрд – недобір від митниці.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський жорстко розкритикував Гончарука - провалив все, що можна було.

Знай.uа писав, у Києві накрили гігантську "лабораторію" психотропів - могли одурманити тисячі "нюхачей".