Тимчасовим виконуючим обов'язки глави Міністерства розвитку економіки став перший заступник міністра розвитку економіки Павло Кухта. Таке рішення ухвалив Кабмін на засіданні у вівторок, 10 березня.

"Сьогодні за рішенням уряду на мене було покладено тимчасове виконання обов'язків Міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України", - написав Кухта на своїй Facebook-сторінці.

В. о. міністра економіки зазначив, що для його команди важливо, щоб зміни і реформи, які вдалося запустити за півроку роботи (ринок землі, запуск приватизації, реформа держпідприємств, створення інструментів для залучення інвестицій та багато іншого), "не пропали безслідно і тривали на благо народу України".

Geplaatst door Pavlo Kukhta op Maandag 31 december 2018

Кухта також пообіцяв докласти "максимум зусиль для того, щоб процес зміни уряду жодним чином не позначився на злагодженості і якості роботи Міністерства і пройшов непомітно для наших громадян, а всі напрацювання були передані наступникам".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сьогодні за рішенням Уряду на мене було покладено тимчасове виконання обов’язків Міністра розвитку економіки, торгівлі...

Geplaatst door Pavlo Kukhta op Dinsdag 10 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кабмін тимчасово віддав крісло міністра освіти Юрію Полюховичу, що про нього відомо.

Як повідомляв портал Знай.uа, прем'єр Денис Шмигаль затвердив новий план профілактичних заходів з боротьби з розповсюдженням коронавіруса.

Також портал Знай.uа писав, що Шмигаль вперше звітував замість Гончарука в Раді і зламався на питанні про Крим.