Звільнений з посади прем'єр-міністра України Олексій Гончарук назавжди втратив можливість побудувати кар'єру в органах виконавчої влади.

Таку думку висловив блогер Ігор Лесєв у новому випуску програми ″НеДобрий вечір″. Журналіст упевнений, що незважаючи на заяви колишнього прем'єр-міністра, який після звільнення спробував виставити себе реформатором і представником ″нового покоління українців″, Гончарук уже ніколи не зможе домогтися успіху в політиці.

″Жодна розсудлива людина Гончарука у виконавчу владу більше не візьме. Тому що той — ідіот. Зеленський адже теж не різкий хлопець. Цілком можливо, потерпів би Гончарука до осені, прилаштував би йому якогось дядька першим замом, адже розглядався такий варіант з тим же Тігіпко. Але коли людина ідіот - планувати неможливо″.

Блогер зазначив, що Гончарук виявився ″щасливим невдахою", адже йому двічі пощастило: спочатку він буквально з нізвідки потрапив у крісло прем'єра, а потім його звільнили напередодні вкрай важкого для країни випробування через епідемію коронавірусу.

″Гончарук виявився щасливим невдахою. Мало того, що з смітника потрапив в крісло прем'єра, так ще і звільнений був напередодні прийдешнього світового шухеру. А адже різниця в часі - один тиждень″.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Лесєв підкреслив, що саме Кабмін Гончарука залишив Україну непідготовленою до боротьби з вірусом.

″У Гончарука було 2 місяці, щоб підготуватися до епідемії. І що уряд за ці два місяці встиг зробити? Правильно, виписати собі космічні премії. В країні немає елементарних марлевих пов'язок. Все що було на складах – продали в Китай″, - обурився блогер.

Блогер розповів також про закупівлю експрес-тестів на коронавірус, які українцям планують продавати по 300 гривень за штуку.

″Ну не будуть люди масово цей тест купувати, навіть якщо будуть температурити. А функція цього тесту - оперативно виявити можливі осередки зараження. Повинні бути мобільні бригади, які виїжджають на всі підозрілі випадки. Безкоштовно! У нас же є в країні 300 тисяч гривень на зарплату Сергія Лещенка. Так чому не можна знайти 300 гривень на тест всім людям з температурою?″, - обурюється Лесєв.

Блогер підкреслив, що після перезапуску Кабміну Україна залишилася без чотирьох ключових міністрів, в тому числі без міністра економіки. А економічна ситуація в Україні залишає бажати кращого.

″Ми живемо в країні абсурду. І будемо жити в цьому абсурді до тих пір, поки всякі Альоші продовжують нас навчати основам економіки″, - підсумував Лесєв.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лесєв прокоментував заміну прем'єра

Як повідомляв портал Знай.uа, Ігор Лесєв прокоментував відставку Гончарука

Також портал Знай.uа писав, Ігор Лесєв довів, що "слуги народу" небезпечніші за коронавірус