Тимофій Милованов 15 березня відзначає світле свято — День народження. Колишньому міністру економіки України виповнюється 45 років.

Тимофій Милованов обіймав посаду Міністра економіки України з 29 серпня 2019 року до 4 березня 2020 року і запам'ятався українцям багатьма кумедними висловами і ситуаціями. Спеціально до свята ми зібрали найцікавіші фейли Милованова.

Тимофій Мілованов, скріншот з відео
Тимофій Мілованов, скріншот з відео

Так, одного разу Милованов показував, як правильно чхати. Оскільки при неправильному чханні, за його словами, можна передати вірус іншій людині, з якою надалі доведеться контактувати.

"Під час чхання прикривайте ніс не рукою, а серветкою або згином ліктя. А якщо ви будете з кимось обніматися, тоді треба ногою вже прикриватися, – підкреслив міністр.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Тимофій Милованов публікував у соціальних мережах власні роздуми на тему того, чому жінки в Україні отримують меншу зарплату, ніж чоловіки.

"Є "типово чоловічі" посади і "типово жіночі". Типово чоловічі посади мають вищу зарплату.", - говорив Милованов.

Тимофій Милованов заявляв в ефірі ток-шоу, що Україна могла б отримати прибуток від епідемії коронавірусної хвороби COVID-19 в Китаї.

"От саме той факт, що у певних провінціях ті заводи можуть зупинитися, це дає можливість для нас підвищити експорт, тому що світ заміщатиме виробництво тих заводів виробництвом в інших місцях", - пропонував Милованов в прямому ефірі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Зеленського назвали чотири кандидати на посаду аграрного міністра: що відомо про претендентів.

Як повідомляв Знай.uа крісло Милованова зайняв молодий Павло Кухта, ніж відомий новий міністр економіки.

Знай.uа писав, Милованов після гучного вильоту з Кабміну захлинувся виправданнями, але пізно.