12 березня стало відомо, що прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо знаходиться на карантині з дружиною через коронавірус. При цьому президент США Дональд Трамп зустрічався з зараженим політиком з Бразилії.

Так, офіційний представник Трюдо Камерон Ахмад заявив у Twitter, що прем'єр буде продовжувати свою діяльність з дому через те, що у його дружини є симптоми вірусу.

Трюдо і Трамп, фото: AP
Трюдо і Трамп, фото: AP

За його словами, Софі Грегуар-Трюдо повернулася з Великобританії і вночі відчула жар.

"За порадою лікаря прем'єр-міністр продовжує свою діяльність, стежить за собою, у нього симптомів немає. Тим не менш у цілях обережності прем'єр-міністр вирішив ізолювати себе і працювати з дому, до тих пір, поки не будуть отримані результати тестів Софі", – написав Ахмад.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що коронавірус виявили у представника уряду Бразилії Фабіо Вайнгартена, який раніше був на зустрічі з Дональдом Трампом. Про це повідомляє видання Folha De S. Paulo.

Дональд Трамп, скріншот: YouTube
Дональд Трамп, скріншот: YouTube

Вайнгартен супроводжував президента Бразилії під час його поїздки в США. Уточнюється, що зараз чиновник перебуває на карантині.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що канадський уряд виділить 1 млрд канадських доларів на боротьбу з коронавірусом в країні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Том Хенкс з дружиною Ритою Вілсон заразилися коронавірусом.

Також портал Знай.uа писав, що Кріштіану Роналду ізолювали через коронавірус.