Народний депутат України, член депутатської групи "За майбутнє" Лариса Білозір відзвітувала стосовно створення законодавчих пропозицій спрямованих на запобігання розповсюдження на території України коронавірусу. Відомо, що в робочій групі брали участь нардепи від різних фракцій, представники Кабміну, заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко та заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лариси Білозір в мережі Facebook.

Коронавірус в Україні, фото: Інформатор
Коронавірус в Україні, фото: Інформатор

"Ввечері продовжуємо працювати з колегами-депутатами від різних фракцій, уряду, зокрема із заступником міністра охорони здоров'я Віктором Ляшком та заступником міністра внутрішніх справ Антоном Геращенком, в робочій групі для вироблення законодавчих пропозицій спрямованих на запобігання розповсюдження на території України короновіруса, які винесуть на позачергову сесію ВР. Відразу прошу не розганяти зраду деяких активістів, про внесення змін, запропонованих МВС в кримінальний кодекс, а саме статтю 130-1. Зараження особливо небезпечною хворобою COVID-19 (депутати наполягли саме прописати цю хворобу, щоб уникнути подальших спекуляцій після закінчення карантину). Так, зараження іншої особи коронавірусом, що знала про наявність у нього цієї хвороби буде каратися штрафом від 34000 до 51000 грн, або арештом до 6 місяців, або обмеженням волі до 2 років. Таке ж діяння вчинене повторно, пропонується карати від 51000 грн, або обмеженням волі до 3 років.", - пише нардеп.

Публікація Лариси Білозір, Facebook
Публікація Лариси Білозір, Facebook

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Публікація Лариси Білозір, Facebook
Публікація Лариси Білозір, Facebook

Публікація Лариси Білозір, Facebook
Публікація Лариси Білозір, Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, все літо на карантині і сотні тисяч загиблих: інфекціоніст озвучив жахливий прогноз щодо коронавірусу.

Як повідомляв Знай.uа перенесення Євро-2020 через пандемію коронавірусу — офіційна заява УЄФА.

Знай.uа писав, коронавірус дістався до віруючих українців, тепер тільки онлайн-служіння і жодних обіймашок.