Народний депутат з групи "Довіра" Сергій Шахов вже отримав офіційні результати тесту на зараження COVID-19. Виявилося, що тест депутата позитивний. Про це передає "КП в Україні".

"Я отримав з лабораторії офіційну відповідь. У мене позитивний тест на коронавірус", - повідомив Шахов.

За словами нардепа, він хворіє вже п'яту добу, але почувається добре, хоча і перебуває вдома в ізоляції. Він вважає, що заразився саме в Україні, а його діти перехворіли ще місяць тому.

Сергій Шахов, скріншот: YouTube
Сергій Шахов, скріншот: YouTube

"В Європі був. Прилетів 11 березня з Женеви. Але я переконаний, що я захворів саме в Україні. Мої діти перехворіли ще місяць тому. Була дуже висока, божевільна температура. Але лікарі просто ставили діагноз "вірусне захворювання", та як про коронавірус в державі ще не чули або сприймали як щось віддалене. Півпарламенту перехворіло – з температурою, ломотою в тілі, головним болем, болем в очах", - заявив Шахов.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину: поради від зірок і українців в Італії та США.

Як повідомляв портал Знай.uа, Шахов подякував Зеленському за те, що прислухався до проблем гірників.

Також портал Знай.uа писав, що ще вчора Шахов спростовував інформацію про те, що хворий коронавірусом.