Президент Російської Федерації Володимир Путін присвоїв главі російського зовнішньополітичного відомства Сергію Лаврову звання Героя праці. До речі, міністр закордонних справ держави-агресора Лавров відзначив 70-річний ювілей.

За інформацією журналістів, нагороду присвоєно голові зовнішньополітичного відомства за "особливі трудові заслуги перед державою і народом". Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Сергій Лавров, фото: AP
Сергій Лавров, фото: AP

Варто нагадати нашим читачам трохи фактів з дипломатичної біографії Сергія Лаврова. У березні 2004 року він очолив МЗС РФ. До цього він працював у різних диппредставництвах СРСР і Росії за кордоном, а в 1994–2004 роках був постійним представником при ООН і в Раді безпеки ООН.

Також відомо, що аналогічне звання Путін до цього присвоїв олігарху Аркадію Ротенбергу за будівництво Керченського мосту.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Путін підготував "приманку" для українців та білорусів, що знову придумали в Кремлі.

Як повідомляв Знай.uа "Коронавірус не привід" — в МЗС Німеччини жорстко висловилися про Крим.

Знай.uа писав, Зеленський негайно звернувся до захисників Донбасу через Путіна – "Віддав найцінніше. Увійшов в історію".