Кримська прокурока Наталія Поклонська не може спокійно сидіти на карантині, який у неї проходить з комфортом, завдяки неймовірним податкам для громадян і зарплатні у півмільйона рублів. Фанатка Путіна і російських кровоточивих ікон вирішила висловитися стосовно епідемії коронавірусу.

Поклонська запропонувала сидіти вдома під час карантину, навіть поставила у приклад свого кота, адже карантинне обличчя показувати не особливо хочеться. Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Поклонської в мережі Facebook.

Публікація Поклонської, Facebook
Публікація Поклонської, Facebook

"Уряд країни робить все необхідне. Від нас з вами потрібна тимчасова самоізоляція — потрібно перебувати вдома. Якщо зараз це зрозуміють всі, і кожна людина проявить дисциплінованість, ми пройдемо цей складний період швидко і з найменшими втратами. Китайці для нас хороший приклад. Якщо у вас на роботі ввели карантин, значить, потрібно відсидітися у своїй квартирі. Якщо у вас заболіло горло або піднялася температура — не ходити в офіс, щоб перезаражати всіх навколо. Навіть якщо ви думаєте, що у вас немає вірусу — проявіть повагу до інших. Люди і так перелякані.", - пише Поклонська.

Однак, судячи з коментарів під публікацією, не всі росіяни та жителі окупованого Криму згодні з її словами:

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Коментарі під публікацією Поклонської, Facebook
Коментарі під публікацією Поклонської, Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поклонська впала під натиском коронавірусу і зізналася, що збанкрутувала - "Зараз вже не до веселощів".

Як повідомляв Знай.uа Поклонська вирішила переплюнути Вангу і заявила, що коронавірус зітре Євросоюз з лиця землі.

Знай.uа писав, коронавірус "вдарив по мізках" Поклонської і вона зажадала об'єднання України з Росією - "Ми на порозі".