Колишній журналіст, народний депутат України від партії "Слуга народу" Олександр Дубинський звернувся до своєї аудиторії з суб'єктивними підсумками п'ятниці, 27 травня. Нардеп спробував з'ясувати, що відбувається в політичному, соціальному та економічному житті України.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі Олександра Дубинського "DubinskyPro".

Олександр Дубинський, фото: YouTube
Олександр Дубинський, фото: YouTube

"Поговоримо про Закон "Про банки", який намагатимуться протягнути в понеділок (30 березня ред.). Протягнути його збираються в обхід всіх процедур регламенту, наплювавши на терміни подання законопроєкту. Без обговорення, без робочої групи, без правок... От просто внести в зал і швиденько проголосувати. А от насправді, якщо ви думаєте, що цей закон, щоб не повертати ПриватБанк Коломойському, то ви лох. Закон не про це, там зі ста сторінок, про Коломойського може бути третина сторінки. Цей законопроєкт — легалізація рейдерства Нацбанку і ФГВФО за допомогою закону і без нього. Цей закон дозволяє НБУ знищувати будь-який банк, який йому не сподобається. І ніхто, ані кредитори, ані акціонери, ані вкладники не мають права оскаржувати цю процедуру." - пояснює свою точку зору на новий законопроєкт Олександр Дубинський.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дубинський розкрив, за скільки хочуть продати український чорнозем.

Як повідомляв Знай.uа вкрав шоколадку і банку ікри: Дубинський опублікував документ з судимістю улюбленця Ємця.

Знай.uа писав, чому немає антисептиків в Україні — на Ляшка обрушилися з наболілим питанням.