Політолог, журналіст і кандидат на посаду мера Києва Андрій Пальчевський розповів про обшуки СБУ у своїй клініці Eurolab. Про це Пальчевський розповів в ефірі ток-шоу "Соло" на телеканалі 112 Україна.

Він розповів про офіційні причини обшуків у своїй клініці і зробив припущення про те, чому неофіційно вони відбулися.

"Офіційна причина – стаття 113 – диверсія проти держави. Там у статті від 8 до 15 років в'язниці. Я хлопець міцний, звичайно, я не такий міцний, як Надя Савченко, тому що я не такий молодий, але якщо вони мені хочуть закрити рот, то замість цього вони отримають ураган", - стверджує Пальчевський.

Пальчевський назвав нереальною інформацію про те, що його клініка нібито приховала позитивні результати аналізів на коронавірус і з цієї причини пройшли обшуки СБУ.

Бізнесмен вважає, що тиск на нього відбувається унаслідок конкуренції, так як в його клініці знаходиться найсучасніше обладнання для виявлення коронавіруса.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також тиск на себе він пов'язує з тим, що може сам стати політиком в країні і це змушує потенційних опонентів діяти на випередження".

Пальчевський також вважає, що держава в боротьбі з коронавірусом допускає помилки. Зокрема, він зазначив закупівлю китайський тестів, які виявляють захворювання тільки в 30% випадків із заявлених 80-90%. Виробнику вже почали скаржитися розвинені країни, наприклад, Іспанія, тоді як Україна мовчить, купуючи тести, зокрема, для військових.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський показавши альтернативу продажу землі.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський переконаний, що Україну чекає італійська сценарій поширення коронавіруса.

Також Знай. ua писав, що Микола Томенко дав оцінку уряду Зеленського, які помилки допустили в бюджеті-2020.