Відомий український журналіст Ігор Лєсєв на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook висловив думку щодо недавнього скандалу з так званими "плівками Єрмака". Мова йде про відео, на якому брат глави Офісу президента Андрія Єрмака Денис Єрмак нібито "торгує" посадами. Так, пан Лєсєв вважає, що це удар по самому Зеленському, оскільки посада голови ОП – це особиста політична дружина президента. І замінити таку людину безболісно практично неможливо, каже журналіст.

"Але Єрмак – корупціонер. Задокументований. Звичайно ж, його ніхто не посадить. Кого у нас коли садили за корупцію? А тут ще й брательника-лопуха писали. Але все впирається не в продаж посад, а в крісло самого Єрмака. А воно, з урахуванням юного королька-президента, ерегуючого лише на свій поточний рейтинг, в хитаючій країні ключове", - зазначив Лєсєв.

Денис Єрмак, скрін з відео
Денис Єрмак, скрін з відео

За його словами, Андрій Єрмак - це розпорядник настроїв Зеленського, і під цей настрій можна підігнати що завгодно - і прем'єра Гончарука без досвіду і Шмигаль, який щороку міняв роботи. При Порошенко, наприклад, глава адміністрації президента - це був спритний помічник. "Отже, Єрмака хитається виключно через його ключового крісла в країні. Стефанчук брудна барижна афера з тещею зійшла з рук. Медяник листування з відверто кримінальним шлейфом теж проканати. Так кого там не взяти, всім все закінчилося хі-хі-безглуздими виправданнями і швидким забуттям. що з дурнів візьмеш? А тут не сходить, тому що цінове питання іншого характеру", - говорить блогер.

Також Ігор Лєсєв додав, що Зеленському не вдалося змінити політичну систему, ба більше, він сам в неї вписався за гіршим сценарієм. "А що буде з Єрмаком, непричетним повинно бути пох. Нам знову намагаються продати емоції. Типу, Єрмак за мир/капітуляцію, а значить ми повинні тремтіти, щоб він залишився/був звільнений. Ось пох і все. Єрмак – корупціонер. Посади при Зе – продаються. Нічого не змінилося. Хоча ні. У плані функціонування Системи стало ще гірше", - підсумував журналіст.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

По записям Ермака Естественно, это удар по самому Зе. Глава ОП – это твоя личная политическая жена. Человек особого...

Geplaatst door Игорь Лесев op Donderdag 2 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Трамп поставив Зеленського на один щабель з коронавірусом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зеленського для The Guardian фотографував спец з РФ.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленський скоїв зухвалий вчинок і "прогнав" з України провідні компанії.