Колишня "кримська прокурорша", депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська, мабуть, не може порадувати публіку спокійною і тихою самоізоляцією. Відомо, що карантин у неї проходить з комфортом завдяки неймовірним податкам для громадян і зарплаті у півмільйона рублів. Фанатка Путіна вирішила нібито попередити росіян про мародерів, які можуть скористатися панікою через поширення коронавірусу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Поклонської в мережі Facebook.

Публікація Наталії Поклонської, Facebook
Публікація Наталії Поклонської, Facebook

"На жаль, ситуацією з коронавірусом і карантином можуть скористатися різного роду шахраї, основним заробітком яких є дрібні крадіжки та грабежі. Я не хочу вас лякати, не хочу загострювати і без того складне становище. Я лише звертаю увагу кожної людини (особливо самотніх бабусь і дідусів) на необхідність вкрай обережно ставитися до "непроханих гостей" на період карантину. Під виглядом лікарів санітарно-епідеміологічної служби, соціальних працівників, волонтерів та ін. можуть проникнути до квартири звичайні злодії. Будьте уважні і проявляйте пильність! Не вірте тим, хто приходить у костюмі хімзахисту і каже, що оброблятимеме вашу квартиру засобами від вірусу. Або "листонош", які принесли пенсію. Або "соцпрацівникам" з яким-небудь опитуванням. Нікого не пускайте до хати! Сподіваюся, незабаром все це закінчиться, і ми повернемося до нормального життя.", - цинічно заявила Поклонська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, психоз і пандемія — коронавірус до чортиків перелякав Наталю Поклонську.

Як повідомляв Знай.uа карантинна Поклонська відкрила свій "ящик" всім охочим - "Потрібні грамотні дії".

Знай.uа писав, невгамовна Поклонська самоізолювалася і пограла з кицькою - "Люди перелякані".