У березні 2020 року Президент України Володимир Зеленський отримав зарплату в 28 тисяч гривень — без надбавок і премій, які не передбачені. Як повідомляють "Українські новини", про це йдеться у відповіді Державного управління справами.

На руки Зеленський отримав лише 22 540 гривень — з зарплати вирахували 5 460 гривень податків і зборів. Якщо ці кошти перевести у мінімальну зарплату українців - 4723 грн, то це складе 6 мінімалок Але пересічні українці, які залишились без роботи у період карантину і того не отримають.

Володимир Зеленський, фото Youtube
Володимир Зеленський, фото Youtube

Нещодавно повідомляли, що Володимир Зеленський за без місяця рік свого президентства змінився зовні. У мережі звернули увагу на помітно округлене обличчя глави держави в його Великодньому вітальному відеозверненні до українців.

Зеленський займається спортом
Зеленський займається спортом

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Відкриті джерела стверджують, що вага гаранта становить 63 кг - але інформація ця явно застаріла. Зростання у Володимира Олександровича 170 див.

Треба сказати, що раніше Зеленський до президентства часто викладав в мережі фото і відео зі спортзалу, демонстрував відмінну фізичну форму і хвалився "кубиками" преса. Деякі навіть називали його фітнес-влогером. Після інавгурації державні справи стали на перше місце і зажадали практично всі увагу і час, витіснивши багато іншого.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пухкенький, наче пасочка - Зеленський роздобрів на державних харчах, від кубиків на животі не залишилось і сліду.

Як повідомляв портал "Знай.ua", карантин для українців послаблять, у МОЗ назвали точні терміни.

Також "Знай.ua" писав, Зеленський пояснив, що чекає на заробітчан після повернення додому.