Відомий український журналіст, а також політолог Андрій Пальчевський повідомив, що в нього погіршився стан здоров'я і він вже здав аналізи, аби перевіритися на інфікування коронавірусом, який наразі бушує в Україні.

Про таке він розповів у ролику, оприлюдненому на його Facebook-сторінці.

"Вчора відчув себе погано та викликав бригаду "швидкої". Взяли мазок, послухали, знайшли якісь хрипи і послали мене на комп'ютерний томограф легень. Вчора я заплатив 5.800 гривень за виклик та аналізи, які будуть зроблені в приватній лабораторії. Думаю, це мені також буде ще коштувати кілька тисяч", - сказав він.

Андрій Пальчевський, скрін з відео
Андрій Пальчевський, скрін з відео

Окрім цього, Пальчевський розповів, що українська влада наживається на українцях, які роблять тести на коронавірус, адже ними дуже легко маніпулювати.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Вся справа в тестах, адже тести – це гроші, а гроші нашим крадіям віддавати не хочеться. А з тестами так легко маніпулювати: взяли, поміряли певну кількість та зробили вигляд, що ніби кожного дня в нас падає захворюваність. Але правди не приховаєш…", - підкреслив журналіст.

Сколько стоит диагноз?

Сколько стоит диагноз???

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Maandag 20 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський напророчив сумну долю Зеленському

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський пояснив, чому влада приховує реальну інформацію про коронавірус.

Також Знай.ua писав, Пальчевський дав останнє попередження Зеленському