Президент України Володимир Зеленський за рік свого президентства прославився не тільки сміливими ініціативами, але і гучними скандалами. Згадаймо найвідоміші вислови шостого глави держави, які за короткий час встигли стати крилатими.

На міжнародній зустрічі на брифінгу журналісти запитали, що президент думає про присутність російських танків, які представили США на зустрічі з Порошенком.

"Я не знав, що пані канцлер зустрічалася з паном Порошенком, але це справа пані канцлера, це нормально, але на вищому рівні пані канцлер зараз зустрічається з Президентом України", – сказав Зеленський.

Першою фразою, яку досі згадують українці, напевно стала легендарна "Вийди звідси, розбійник!". Зеленський сказав її, коли змусив секретаря міськради Борисполя Ярослава Годунка покинути офіційну зустріч. Президент вказав, що чиновник був засуджений за розбій з тяжкими тілесними ушкодженнями і сказав йому вийти із залу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

“Коли дуже багато кричать, я завжди прошу мені знайти в Інтернеті щось про людину, яка дуже багато кричить. Я на своєму віку, мені майже 42 роки, бачив багато людей. Я тут прочитав, скажіть – це правда чи ні: член “Батьківщини”, секретар Бориспільської міської ради, раніше засуджений за… розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень. Ярослав Миколайович. Це ви? Вийдіть отсуда!” – звернувся Зеленський до Годунку.

Той не відреагував, на що Зеленський знову повторив: “Вийди звідси! Розбійник ти! Погано чуєш мене? Я вас питаю: це ви? Вийдіть, будь ласка, будете на райадміністрації сидіти кричати”.

Гендерний скандал розгорівся, коли президент України назвав українок "брендом". Він вимовив це на зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном.

"Завжди було подання у всіх у світі, що Україна — це, насамперед, сільське господарство, шахти, металурги, а туристи завжди говорили, що в Україні дуже красиво, дуже смачно і дуже красиві люди, особливо жінки. Так, це все є, і воно залишається нашим брендом, але є й інші цифри, які говорять про те, що IT-індустрія, IT-технології та компанії дуже швидко розвиваються в Україні", - сказав Зеленський.

Непорозуміння виникло і під час новорічного звернення президента Зеленського, коли він сказав "яка різниця, як названа вулиця, якщо вона освітлена і заасфальтована і яка різниця, біля якогось пам'ятника чекаєш дівчину".

Також серед сексистських висловлювань Зеленського було те, в якому він вказав на фігуру Юлії Тимошенко.

"Подивіться, як виглядає “опозиція” (Тимошенко, – ред.). Така фігура! А знаєте, чому? Тому що їй просто не дають "солоденького", – написав президент.

Черговим крилатим виразом поповнилася колекція Зеленського після поїздки в Золоте-4 в Луганській області, де президент зустрівся з військовослужбовцями, місцевими жителями і ветеранами добровольцями, які виступають проти розведення військ на даній ділянці.

Зеленський і добровольці вступили в дискусію, в ході якої Зеленський сказав: "Я президент. Мені 42-й рік. Я ж не лох якийсь".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина Зеленського показала блакитних ангелів і звернулася до українців.

Як повідомляв Знай. ua, зарплату Зеленського за березень розсекретили, скільки мінімалок за раз отримав президент.

Також Знай. ua писав, що Зеленський раздобрел на державних харчах, від кубиків на животі не залишилося і сліду.