Ексміністр фінансів Ігор Уманський майже затверджений на посаду радника голови ОПУ Андрія Єрмака. Найближчим часом про це буде оголошено офіційно, йдеться в повідомленні Telegram-каналу "Украина сейчас".

"Уманський залишив Кабмін після публічного "розкриття" корупції у митній та податкових службах. Тепер його бере до себе в радники Єрмак, бажаючи, мабуть, реально розібратися в масштабах тіньових "схем" у цих відомствах. Є також інформація, що Уманський у приватних бесідах згадував історію з Леросом і його нападками на ОПУ. За даними ексміністра, вся інформ-кампанія одіозного депутата була конкретним замовленням, покликаним відвернути таким чином очі від реального "схематозу", - наголошується в публікації.

Ексміністр фінансів Ігор Уманський, фото: Ліга.net
Ексміністр фінансів Ігор Уманський, фото: Ліга.net

Згідно з інформацією, під Уманського також зберуть аналітичну групу, яка надасть інформацію щодо корупції. Це дозволить вивести справу в юридичну площину, почавши карати за подібні злочини.

скріншоти

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський анонсував нове розведення військових формувань на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.uа, журналіст Ігор Лесев висловив думку щодо недавнього скандалу з так званими "плівками Єрмака".

Також портал Знай.uа писав, що "плівки Єрмака" назвали спецоперацією по зриву мирного процесу на Донбасі.