Призначення Міхеіла Саакашвілі на посаду віцепрем'єр-міністра з питань реформ не стоїть на порядку денному Верховної Ради за п'ятницю, 24 квітня. Припускається, що відповідне голосування може пройти вже наступного тижня - у вівторок 28 квітня чи у середу 29 квітня.

Про це повідомив народний депутат, заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко в ефірі телеканалу "Україна".

"Я знаю, що зараз йдуть розмови, зустрічі навіть будуть у пана Саакашвілі з іншими фракціями. На завтра цього питання в порядку денному немає, і у нас є в принципі сумніви, чи буде він доданий президентом. Тобто, можливо, голосування з цього кадрового питання буде десь наступного тижня - у вівторок, середу ", - розповів Корнієнко.

Міхеїл Саакашвілі, 112 Україна
Міхеїл Саакашвілі, 112 Україна

Про те, що Саакашвілі може долучитися до уряду прем'єра Дениса Шмигаля стало відомо кілька днів тому. "Для мене велика честь отримати від президента Зеленського пропозицію стати віцепрем'єр уряду України щодо реформ. У мене також була дуже змістовна і корисна бесіда з прем'єр-міністром Шмыгалем, протягом якої ми детально обговорили всі питання, пов'язані з моєї можливою роботою в уряді", - написав Саакашвілі на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

При цьому один з очільників парламентської фракції не приховує, що всередині "Слуги народу" існують різні погляди на можливе призначення Саакашвілі.

"Дійсно, настрою різні. Є такий настрій, він переважає - послухати пана Саакашвілі, зробити висновки, поставити питання і визначатися, тому що кадрові призначення останнім часом займають все більшу роль в парламенті. Ось у нас уже кілька було призначень, коли треба працювати з депутатами, доносити свої ідеї, доносити свою програму", - стверджує Корнієнко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Саакашвілі зізнався Пальчевському у всьому, що думає про Зеленського: "Він уміє..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський прокоментував віцепрем'єрство Саакашвілі - ″Без залучення ″буйних″ революціонерів справа Зеленського приречена″.

Також Знай.ua писав, що Саакашвілі назвав головну відмінність Зеленського від старих політиків.