Український політик та лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко привітала свою доньку з однойменним святом та закликала українців дарувати навколишнім лише щастя та кохання.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Insagram-сторінці.

Варто зауважити, що нещодавно, а точніше 25 квітня, частина українців святкували День доньки – дійство, яке покликане підкреслити важливість і особливу роль дівчат-дочок у кожній родині. Так, не обійшла це стороною і Тимошенко, яка привітала свою найдорожчу "принцесу" Женю, а також усіх дівчат України.

Юлія Тимошенко, фото: instagram.com/yulia_tymoshenko
Юлія Тимошенко, фото: instagram.com/yulia_tymoshenko

"Сьогодні світ відзначає День доньки! Чудове й світле свято, з яким можна привітати ледь не всіх. Бо ж кожна жінка – чиясь донька. Хоча я, пам’ятаю, років у п’ять дуже здивувалася, дізнавшись, що навіть моя мама – донька) Принагідно вітаю свою донечку Женю та її донечку – Єву. А також всіх доньок нашої країни й світу та їхніх батьків! Хай дарують людям щастя, добро й любов!", - написала вона.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юлія Тимошенко розкрила "голодну зраду" Нефьодова, митники отримали по 700% премії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тимошенко в прямому ефірі переплутала рекомендації МОЗ і заплутала українців: "Сидіть до лікаря вдома"

Також "Знай.ua" писав, Тимошенко розповіла, як обібрали українців законом про землю.