Нагадаємо нашим читачам, що нардеп від "Слуги народу" Євген Брагар (25 років), який заробив собі гучне ім'я завдяки собаці, заявив, що "набирається розуму" і вже втретє перечитує класику в історіографії "Історію запорозьких козаків" Дмитра Яворницького.

Поки ніхто не сперечається про можливості політика у сфері читання літер, з'явилася інформація, що Женя у парламенті подав новий законопроєкт щодо розмитнення автомобілів на іноземних номерах. Про це стало відомо завдяки активісту Олександру Чернявському, який почав співати оди Брагару в надії на скасування акцизу в мережі Facebook.

Публікація Олександра Чернявського, Facebook
Публікація Олександра Чернявського, Facebook

"Спасибі народному депутату Євгену Брагару за його рішення зробити розмитнення автомобілів доступним кожному українцю!!! Євген Брагар зібрав народних депутатів і подав законопроєкт щоб прибрати грабіжницький акциз, а також зменшити ПДВ шляхом його справедливого розрахунку!!!", - пише Олександр Чернявський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, винахідливі українці придумали дешевий спосіб розмитнення євроблях - і вовк ситий, і вівці цілі.

Як повідомляв Знай.uа в Україні запрацює автофіксація порушень ПДР — перенесуть старт проєкту через карантин.

Знай.uа писав, "євробляхи" поруч не стояли, названо найнадійніші старі авто.