У середу, 29 квітня, Кабінет Міністрів призначив на посаду голови Державної податкової служби Олексія Любченка, який у 2009-2011 роках обіймав посаду заступника голови Державної податкової адміністрації.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі нардеп від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко.

"Новий голова податкової – Любченко Олексій Миколайович", - йдеться в повідомленні.

Хто такий Олексій Любченко

В 1999-2003 роках працював першим заступником голови податкової адміністрації в Кіровоградській області, а з 2003 по 2005 рік очолював податкову адміністрацію Черкаської області.

Після цього він став заступником голови Кіровоградської ОДА. У 2009-2011 роках Любченко обіймав посаду заступника голови Державної податкової адміністрації.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

В 2012-2014 роках він був помічником нардепа Віктора Тимошенко. У 2015 році Любченко претендував на пост глави Госфіскальної служби.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 24 квітня Кабінет міністрів звільнив керівників податкової і митної служби – Сергія Варланова і Максима Нефьодова, також звільнив їх заступників.

Як повідомляв портал Знай.uа, економічний експерт Юрій Атаманюк розкритикував українську владу.

Також портал Знай.uа писав, що команда Зеленського призначила конкурс на голову податкової всього на 1 день з зарплатою 1000 доларів.