Колишній президента Грузії та екскерівник Одеської обласної держадміністрації Міхеіла Саакашвілі доєднається до владної команди, але не на посаді віце-прем’єра з питань реформ - політику знайшли інший формат роботи в українській владі.

Президент Зеленський після переговорів з Міхеілом Саакашвілі ініціює призначення політика на іншу посаду. Про це повідомив глава фракції "Слуга Народу" Давид Арахамія на брифінгу у четвер, 30 квітня.

За словами Арахамії, голосів за призначення Саакашвілі віце-прем’єром у фракції "Слуга народу" вистачає, але йому знайшли іншу посаду - її ініціює президент.

"Насправді голосів вистачає, але Міхеіл Саакашвілі останні декілька днів вів тривалі консультації з президентом, і вони знайшли інший формат, в якому вони будуть працювати. Нова посада, про це буде повідомлено пізніше, я не можу вам казати, бо це ініціатива президента", — сказав Арахамія.

Міхеіл Саакашвілі, скріншот: YouTube
Міхеіл Саакашвілі, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

За словами глави владної фракції, Зеленський вже обговорив з Саакашвілі нову пропозицію і про цю посаду стане відомо, можливо, навіть сьогодні або на початку наступного тижня.

Арахамія також зазначив, що Зеленський і Саакашвілі дійшли висновку, що ту програму реформ, яку хоче реалізувати експрезидент Грузії, краще втілювати в життя на іншій посаді.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нардеп Ігор Мосійчук заявив, що Кабмін не буде вносити кандидатуру Саакашвілі на посаду віце-прем'єр-міністра

Як повідомляв портал Знай.ua, Саакашвілі призначать в Кабмін - Атаманюк розповів, як Зеленський дотисне Шмигаля

Також Знай.ua писав, Тимошенко потужно відреагувала на "віце-прем'єра" Саакашвілі