Мер Черкас Анатолій Бондаренко оприлюднив унікальний знімок, на якому він показав, як йому ймовірно погрожував заступник голови ОП Сергій Трофімов через фактичну відміну карантину в місті.

Відповідну фотографію він виклав на власній Facebook-сторінці.

Варто зауважити, що на днях мер Черкас Анатолій Бондаренко неочікувано став обличчям коронавірусного бунту, адже фактично скасував карантин у місті. В результаті на такі дії чиновника відреагував міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, а також і сам президент Володимир Зеленський, передавши останньому "палкий" привіт.

"Наступного разу будуть не привіти, а дії. Я вас востаннє попереджую і раджу заспокоїти свої таланти", - йдеться в повідомленні, яке адресоване нібито від Трофимова.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

На це мер поставив запитання про те, чи потрібно сприймати це як загрозу.

"Це не погрози, а дії. Ми ніколи не загрожуємо, ми діємо. Завтра можете опинитися під картатою ковдрою, якщо свої таланти не заспокоїте".

Загрози мер прокоментував так: "ви забули, в якій країні живете".

Щоправда, за словами народного депутата Олександра Дубінського, оприлюднено фото є фейком: "У мережі розганяють фото листування міра Черкас нібито з першим заступником голови Офісу президента Сергієм Трофімовим. Знаю Сергія і манеру його спілкування - тому впевнений, що це чистий фейк і Джокер", - написав він.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, жителям Черкас дозволили прогулянки в парках і скверах міста, а спортмайданчики відкриті для тренувань.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.uа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS найкраща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без цигарок.