Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин, якого низка відомих ЗМІ вважали смертельно хворим або і зовсім мертвим, прийняв участь в церемонії відкриття заводу фосфорних добрив в місті Сунчхон.

Про це повідомило державне інформаційне агентство Північної Кореї ЦТАК, оприлюднивши також і ряд фотографій з ним.

Варто зауважити, що на лідера КНДР не бачили на публіці з 11 квітня, і його відсутність викликала хвилю припущень про його здоров'я, зокрема деякі відомі ЗМІ написали, посилаючись на власні джерела, що Кім Чен Ин помер після складної операції на серці.

Кім Чен Ин, фото: Getty Images
Кім Чен Ин, фото: Getty Images

Але наразі останній знову з'явився на публіці та взяв участь в церемонії відкриття заводу фосфорних добрив в місті Сунчхон. Так, на деяких фотографіях видно банер "Церемонія завершення будівництва Сунчхонського заводу з виробництва добрив" з датою заходу – "1 травня 2020 року", а також і самого Кім Чен Ина.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Варто зауважити, що фото з лідером КНДР в ЦТАК не викладати з 12 квітня, а в останні тижні публікуючи лише привітання від його імені. Як пише південнокорейське агентство "Ренхап", Кім Чен Ин не з'являвся на публіці з 11 квітня і пропустив, зокрема, церемонію з нагоди 108-річчя від дня народження засновника КНДР Кім Ір Сена.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Північна Корея запустила ракети і змусила нервувати Японію.

Як повідомляв портал Знай.uа, КНДР не буде продовжувати дотримуватися мораторію на випробування ядерної зброї і балістичних ракет.

Також портал Знай.uа писав, що коронавірус вразив КНДР, влада вдалася до екстрених заходів.