Скандально відома кримська "прокурорша", зрадниця України і депутат Держдуми Російської Федерації Наталія Поклонська на карантині зустрілася з дуже сумною подією. Виявилося, що пішла з життя, швидше за все, її духовна наставниця Ольга Миколаївна Куликовська-Романова. Як відомо, це вдова рідного племінника Миколи II.

Про це стало відомо завдяки публікації Наталії Поклонської в мережі Facebook.

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Facebook
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Facebook

"Висловлюю глибокі співчуття у зв'язку зі смертю Ольги Миколаївни Куликовської-Романової. Для мене особисто Ольга Миколаївна була щирим другом і завжди викликала захоплення. Дивовижна жінка, яка зберегла в собі всі найкращі якості благородства. Багато чому я у неї вчилася. Царство Небесне Ользі Миколаївні.", - пише Поклонська.

Варто нагадати нашим читачам, що депутат Державної думи Російської Федерації, експрокурорка анексованого Криму і українська коллаборантка з окупантами Наталія Поклонська висловила цинічну думку, що існуючий "кордон" між Кримом і континентальною Україною повинна бути ліквідовано.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, невгамовна Поклонська вирвалася з карантину для "атаки" на Верховну Раду - "Склалася традиція...".

Як повідомляв Знай.uа "Няш-мяш" Поклонська не хоче бачити межі між Кримом і Україною.

Знай.uа писав, російський священик прокляв всіх, хто закриває церкви і назвав епідемію неіснуючого.